Image Slider
/* dimpost.com - Basic Style */
body{ background: transparent; font:15px/2 'Adobe Caslon Pro', Georgia, Serif; margin:0; padding:0;}
a{outline:0 none}
#pagewrap{ margin:10px auto; padding:0; position:relative; height:250px; width: 800px;}
#slidewrap{position:absolute;}
#slider { border-color: #c0c0c0; border-radius: 5px 5px 5px 5px; border-style: solid; border-width: 10px 10px 30px; box-shadow: 0 0 3px #2F2F2F; height: 240px; margin: 10px; position: relative; width: 800px;}
#slider images{ position:absolute; top:0px; left:0px; display:none;}
/* The Nivo Slider styles */
.nivoSlider { position:relative;}
.nivoSlider images { position:absolute; top:0px; left:0px;}
/* If an image is wrapped in a link */
.nivoSlider a.nivo-imageLink { position:absolute; top:0px; left:0px; width:100%; height:100%; border:0; padding:0; margin:0; z-index:6; display:none;}
/* The slices and boxes in the Slider */
.nivo-slice { display:block; position:absolute; z-index:5; height:100%;}
.nivo-box { display:block; position:absolute; z-index:5;}
.nivo-directionNav{display:none!important}
.nivo-html-caption { display:none;}
.nivo-caption{ position:absolute; right:20px; text-align:center; top:130px; width:192px; z-index:60;}
.nivo-caption p{margin:0}
.nivo-caption .title{font-style:italic}
.nivo-controlNav { bottom: -23px; display: block; height: 15px; left: 204px; position: absolute; text-align: center; width: 192px; z-index: 51; opacity: 0.6;}
.nivo-controlNav a{ background:transparent url(http://project.dimpost.com/image-slider/images/button.png) no-repeat center center; display:inline-block; height:14px; width:14px; text-indent:-9999px; cursor:pointer;}
.nivo-controlNav .active{ background:transparent url(http://project.dimpost.com/image-slider/images/button_active.png); }
slide web address
Drog down Menu
Thursday, 15 January 2015
အစားအစာထဲ ၾကက္ေသြးထည့္သြင္းအသံုးျပဳမႈ ထိုင္းအစိုးရတားျမစ္
ထိုင္းႏိုင္ငံက အစားအစာ ထုတ္လုပ္တဲ့စက္ရံုေတြမွာ အစားအစာေတြထဲ ၾကက္ေသြးထည့္သြင္း အသံုးျပဳတာကို ထိုင္းေမြးျမဴေရးဖြံ႔ၿဖိဳးမႈဌာနက ပိတ္ပင္တားျမစ္ထားတယ္လို႔ ထုိင္းႏိုင္ငံထုတ္ သည္ေနရွင္းသတင္းမွာ ေဖာ္ျပပါတယ္။
ဗစ္ဘရီယို ပါရာေဟမို လစ္တစ္ကပ္စ္ ဆိုတဲ့ ဘက္တီးရီးယားဟာ အစာအဆိပ္သင့္မႈ ျဖစ္ေစၿပီး၊ ၾကက္ေသြးကေန လာတယ္လို႔ ယူဆေနၾကပါတယ္။ အစာအိမ္အူလမ္းေၾကာင္းကို ထိခိုက္ေစတဲ့ ကူးစက္ေရာဂါေတြ ျဖစ္ေနတယ္ဆိုတဲ့ စစ္ေဆးခ်က္ကို အတည္ျပဳဖို႔ ေစာင့္ဆိုင္းေနစဥ္အတြင္း ၾကက္ေသြးကို အစားအစာေတြထဲမွာ အသံုးမျပဳဖို႔ တားျမစ္ထားတာပါ။
ခ်င္းမိုင္ခရိုင္ကေန သတင္းပို႔ထားတဲ့ ေရာဂါကူးစက္မႈကိစၥကို နခြန္ရာခ်္စီမာ ခရိုင္က စက္ရံုတခုမွာ လိုက္ရွာေျခရာခံေတြ႔ထားေပမယ့္ ဘယ္တခုလဲဆိုတာကို တိတိက်က် လိုက္ဖို႔ လိုပါတယ္လို႔ ထိုင္း ေမြးျမဴေရးဖြံ႔ၿဖိဳးမႈဌာန ဒုတိယညႊန္ခ်ဳပ္ ဆိုရာဗစ္တာနီတိုက ေျပာပါတယ္။
ထိုင္းႏိုင္ငံက စက္ရံုေတြမွာ သံုးစြဲထားတဲ့ စံႏႈန္းေတြအေပၚ ယံုၾကည္စိတ္ခ်ထားၿပီး သက္ဆိုင္ရာအာဏာပိုင္ေတြကလည္း ဘက္တီးရီးယားရဲ႕ မူလရင္းျမစ္ကို ရွာေတြ႔ႏိုင္လိမ့္မယ္လို႔ ယူဆထားေၾကာင္း ေျပာပါတယ္။
ဗစ္ဘရီယို ပါရာေဟမို လစ္တစ္ကပ္စ္ ဆိုတဲ့ ဘက္တီးရီးယားကို ေရခ်ိဳငါးေတြနဲ႔ ၾကက္ၿခံေတြမွာ ေတြ႔ရႏိုင္ပါတယ္။ ဒီဘက္တီးရီးယားအႏၱရာယ္ သတိေပးခ်က္ေၾကာင့္ ခရိုင္ထဲက မူလတန္းေက်ာင္း အားလံုးမွာ ေက်ာင္းသားေတြရဲ႕ေန႔လယ္စာ အစားအေသာက္စာရင္းထဲကေန ၾကက္ေသြးကို ဖယ္ရွားလိုက္ဖို႔ နခြန္ရာခ်္စီမာခရိုင္ က်န္းမာေရးဌာနက မွာၾကားထားပါတယ္။
ထိုင္းက်န္းမာေရး၀န္ၾကီးဌာန ေရာဂါကာကြယ္ေရးဦးစီးဌာန ညႊန္ၾကားေရးမွဴး ေဒါက္တာ ဆိုဖြန္း မိတ္ေထာန္းကလည္း ဗစ္ဘရီယိုဘက္တီးရီးယားဟာ ၾကက္ဆီထမင္း နဲ႔ ၾကက္သားထဲမွာ ပါ၀င္တာမဟုတ္ဘဲ သူနဲ႔တြဲဘက္စားသံုးတဲ့ ေသြးခဲထဲမွာသာ ပါ၀င္ႏိုင္တာမို႔ နည္းလမ္းမွန္စြာ ပိုးသတ္ထားတဲ့ ေသြးခဲကိုသာ ၀ယ္ယူစားသံုးၾကဖို႔ ဇန္န၀ါရီလ ၁၄ ရက္ေန႔ အစည္းအေ၀းမွာ ေျပာၾကားခဲ့ပါတယ္။
အထူးသျဖင့္ ေစ်းထဲက၀ယ္ယူတဲ့ ေသြးခဲကို က်က္ေအာင္ျပန္ျပဳတ္သင့္ေၾကာင္း ၊ ျပဳတ္တဲ့အခါ အပူခ်ိန္ ၇၅ ဒီကရီဆဲလ္စီယပ္ နဲ႔ ၁၅ မိနစ္ၾကာျပဳတ္ၿပီး စင္းႏွီတံုးကို သီသန္႔ထားကာ အနာရွိတဲ့ လက္နဲ႔ မလွီးဖို႔၊ ကိုင္တြယ္တဲ့အခါ လက္အိတ္စြပ္ဖို႔ သတိေပးသြားပါတယ္။
By DVB News
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment